måndag, juni 3

Snart som blir till strax som blir till nu







Nu bara väntar vi på att bilen från Björkliden ska svänga in på uppfarten. Lilla Ulla förstår naturligtvis att något är i görningen. Följaktligen väntar även hon och har intagit position i trappen för att se de långväga först av alla. Visst får de ett fint välkomnande? Välartade blommor i gammalt konservglas och en liten, spejande Ulla.







Min dag har varit lyckosam, hittade den vackraste skål på loppis och döpte den med ens till jordgubbsskålen. Har varit på jakt efter just en sådan här gammeldags, somrig sak som harmonierar fint till mogna gubbar. Vågig kant och slipad dekor...







Ovan ser du delar av vårt ena gästrum, här är det tokmysigt att sova när jag jobbat natt och behöver lite lugn och ro- ett rum med bra energier. Vi har inte gjort något åt det och vare sig tapet eller matta är vidarevärst trevliga men ändå, det väggarna vill en väl. Rummet delas av en murstock, som du ser på sista bilden. Bak murstocken står en gammal treskottasäng som jag hoppas att Ludde kommer tycka är en mysig sovplats.

Jag har köpt hem jordgubbar och mousserande. Finns nämligen mer än hundratusen anledningar att fira mamma idag. Hoppas få berätta mer inom kort!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar