en fin bit färsk lax |
mmmmmm... |
Vardagslax- god & snabb!
salt, peppar
1/2 paket Kvibille gräddädel
3 dl grädde
2 äggulor
1 påse Willys ärt- och bönmix (ärtor, sojabönor, kidneybönor & sockerärtor)
Tidsåtgång: 25 minuter
Ugn: 200 grader
# Lägg laxen i en ugnsfast form, köttsidan upp och krydda med salt och peppar. Stek i ugn på 200 grader, ca 20 minuter.
# Undertiden laxen tillagas; mosa ädelosten i en kastrull, häll på grädde och värm upp. När det börjar ryka, slå i två äggulor som redning och rör ordentligt. Fortsätt värma men låt inte koka- då blir såsen oaptitligt grynig.
# Stek grönsakerna i lite smör.
Redo att servera- gudagott!
♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar