torsdag, maj 30

Ibland är det bättre att vara tyst


bil med text ska man ha på infarten så sällan som möjligt



Har haft lite problem här hemma de senaste dagarna. Problem som tagit hårt på såväl sömnkontot som ettglatthumörkontot- sådan är jag. Specialist på att oroa mig och försöka klura över saker jag inte förstår mig på. Vvs-biten är inte en av mina hemliga talanger. Om jag ser ett rör förstår jag eventuellt att där rinner vatten, där tar min expertis slut.
Nu står den då ute på gården, bilen vars förare ska fixa allt. Fast det innebär ju kanske nya problem av mer ekonomisk natur. Tackar och bockar för att skattepengarna snart når kontot.
Tänkte när bilen rullade in att "usch och fy, det här kommer kosta". Skönt ändå att jag inte tänker "usch och fy nu kommer vi få lämna huset". För så har jag förstått att många andra har det, lever på marginalen. För dig som undrar är våra vattenrör igenrostade vilket, i korta ordalag, orsakat diverse olika problem.



igenrostat så det sjunger om det



Grabbarna rensar och borrar och grejar för fullt i källaren. De mobbar mig lite genom att inte berätta vad som händer och när jag går ner i källaren för att kika vad de gör verkar jag ha kommit just som de är på väg upp. Sedan har jag stått där mol alena i tio minuter och känt mig som en idiot, bestämt mig för att knata trappen upp igen och kika vad de gör där, varpå de varit på väg ner igen. Samtalandes med varandra och i telefon. Vet inte om de kan ha tyckt att jag sinkade dem genom min fotodokumentation till bloggen? Jädra karlslokar.



nyplanterad goding



Vi har i vilket fall fått de nya vinbärsbuskarna i jorden. Svarta vinbär är fantastiskt goda. Ett glädjeämne bland hermelinerna. De ser inte mycket ut för världen men doftar redan gudomligt, hoppas de ska trivas här hos oss. Lägger sten runt om så fint jag bara kan, ren terapi faktiskt.
Så snart jag har vatten igen ska jag ta en dusch och åka in till stan. Mosters äldste kille behöver skor och jag är skickebud!




Latest update! Fångade grabbarna och frågade hur det går. Fick till svar att det var lite mer att byta än vad de först trott samt att de fått kapa en extra bit då vatten nått isoleringen. Låter väl inte så farligt va? *blink*




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar