måndag, september 30

Kärlek i storstan- nyanlända


nyanlända

mitt i smeten

mousserande, neonskylt & ett lugn

älskar lamporna

frukost med receptionen i bakkant

vita bönor i tomatsås- dessa
hemlagade & ekologiska



Stockhoms-resan kom sig av att jag och kärleken firade femårig förlovningsdag under helgen som gick. Fem lyckliga år som förlovade, vad tiden går! Tycker inte att vi tröttnat på varandra, tycker inte att vi slutat uppleva på hemmaplan, tycker inte att vi slutat skratta tillsammans eller att vi tar varandra för givna. Går bokstavligt talat inte en dag utan att jag får höra hur vacker jag är eller att utan att Uffe berättar att han älskar mig- inte en dag. Jag för min del förundras fortfarande över att jag hamnade i o, så vackra Skåne, att flytten gick bra, att förhållandet fortsätter växa, att jag får dela livet med den snällaste och samtidigt mest öppna människa jag vet. En resa för att hylla lycklig kärlek kan aldrig vara fel.

I hemlighet uppgraderade jag rummet till en svit med badkar, köpte med mig mousserande vin, badbomb och choklad. Bad om ett rum med utsikt mot gatan och trafiken- älskar nämligen stadens puls sådär ibland. Var himla spänd av förväntan när vi väl checkade in och jag äntligen skulle få visa kärleken allt jag ordnat med och tänkt ut. Och att Uffe skulle få veta som fanns i den tunga väska han kånkat på hela vägen, haha. Full pott. Checkade in och en kvart senare låg min skatt i badet med en bok. Själv blickade jag ut över barer och neonskyltar samtidigt som varje andetag ledde mig bort från allt vad stress heter. Märkligt nog.

Älskar allt med att bo på hotell. Att duscha hur ofta, länge och hett jag vill, att få sängen bäddad, att kunna hämta is och glas i baren eller receptionen, att äta hotellfrukost i sista stund och att be om råd kring restauranger. Att slå mig ner i en surrande lobby och bara titta på folk. Att allt tas om hand. Jag behöver bara leva för att få uppleva.

Nordic Light har gjort vår helg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar