onsdag, januari 29

Torkad blodpudding är mumma





Tar löftet på allvar- tre vegetariska och två fiskrätter varje vecka. Men kan väl säga så att det är enkelt att laga vegetariskt och riktigt svårt att få till fisktänket. Vi har varit hårda, inte ätit kött till middag mer än två dagar i veckan. Fast vi har ibland bytt ut fisken mot vegetariskt- förbättringspotential.

Tidigare har vi gärna ätit till exempel ugnsbakad falukorv, McDonalds eller blodpudding till middag någon gång i månaden. När vi nu äter kött mer sällan vill jag gärna göra ett långkok och då gärna med kött från lokal gård. Saker och ting förändras så sakteliga...

Är också mer noggrann med att ta hand om "rester". Blodpuddingen som snart går ut i datum rostas därför till sugna vovvar! Perfekt snacks för en dag där parabolöron väljer bort min röst. Nosen brukar det nämligen inte vara något fel på...

Fast magen mår numer dåligt av kött. Bra.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar