lördag, januari 19

Pressgurka, gelé, gräddsås...

...brysselkål & porterkött. Riktigt vattnas i munnen.




in i ugnen med dig lilla vän... bli god...

lergrytan kommer till användning




Nu står grytan i ugnen och ska där gotta till sig i några timmar. Under tiden ska jag koka gelé sötad med Stevia istället för socker... Vissa saker blir ju lite mer omständliga med när man äter lchf. Lusläste på alla geléer som fanns till salu i butik men ingen var ens lättsötad.

Kom igår på att jag borde starta ett lchf-nätverk där man kan byta mat med varandra. Nu kommer jag till exempel göra gelé på en liter svartvinbär. Blir ju väldigt mycket! Vore det då inte bra att kunna byta bort en del av det mot till exempel sylt, en dessert eller äppelmos?
Tycker själv att det underlättat en hel del och att tanken är vettig. Får se om det blir något av den.

Mot spisen gelé och pressgurka nästa!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar