söndag, juli 27

En kaka har ingen dött av


kärleken rustad för krig mot skällandet

läs du, låt inte mig störa!

lunchfika

till & med jag föredrar kaffe till kakbuffé

kakpuss

dopp

visst är det fint?

ett hav av favoritblommor

nyttodjur



Då värmen och solen inte verkar vilja på att ta paus fortsätter vi att åka till vårt strandparadis. Äter Bullens pilsnerkorv och biggaråer, badar både länge och njutningsfullt och kärleken är något stort på spåren! Vi har haft lite (läs: gigantiska) problem med att få herr Tage att sluta skälla på allt från närpromenerande hundar till människor och fåglar. Testat alla snälla knep som dykt upp längs vägen men inget har liksom tagit skruv. Men så kom Uffe på att det fungerar prima att stänka vatten- idag utrustade han sig med blomspruta och det visar sig effektivt värre. Knappt ett groff har kommit från unge herrn. Också ett snällt knep. Eureka!

På eftermiddagen körde vi till Kaffestugan Annorlunda, nedåt Österlen. Hur mysigt som helst att mumsa kakbuffé i gammal stil. Nästan rullade ner till bilen för färd hemåt sängen och ännu en liten vila med bok. En kaka eller fem har ingen dött av, resonerar jag. Särskilt inte en solig dag.

Vill inte verka otacksam eller så. Men. Skulle vi kunna få en lite svalare, mulen eller rent av regnig dag? Bara för att hinna torka svetten och tvätta badkläderna. En förbjuden fantasi jag går när.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar