söndag, oktober 4

Tonårs-fasoner!



frukost med psykande katt!

så här blev planteringen

färg

husse har tagit kommandot

fast plötsligt far odjuren åt varsitt håll...

klänning

ledig


vacker eftermiddag

spegel
stilla båt

flyger in

fridfullt

solen värmer & stunden är ljuv

trollslända?

lökar i mängder

nu jädrar ska larverna väck




Ibland är det bättre att se mellan fingrarna än att fara i taket och förbanna sig själv. Som idag, när kärleken slog upp sina blå, kikade på klockan och förmedlade att vi sovit över morgonen, förmiddagen, lunchen och en bit in på eftermiddagen. 13.34, herrejävlar!
Fast vaddå? Det går inte att ändra på saker som redan skett och vi var behagligt utvilade… Gjorde som vi annars gör- åt en god frunch och tog en lång prommis med hundar som skuttade vilt bland tuvor, vatten och slingrande snokar. En oerhört vacker promenad iförd klänning och med benen bara.

Väl hemma togs larverna i gräsmattan om hand med hjälp av den rotvält vi fått låna. Gräsmattan är bitvis förstörd men vi gör det bästa av situationen och planterar lökar i hålen. När våren kommer hinner jag förhoppningsvis inte göra annat än att njuta av färgprakten!

Skönt att gå långsamt och lyssna till vattnet. Frid att lika långsamt handla mat och lyssna till okända medshoppare. Oerhörd balsam för själ att därefter laga godaste söndagmiddagen! I stilla mak och utan tid att passa…




❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar